3point hitch/ BH issues

kcs

Member

Equipment
Kubota B2650
Jan 9, 2021
62
8
8
Virginia
I have a B2650 with a BH 77 backhoe. A while back I post I was having problems with my 3 PH raising. I cleaned the quick connects and everything started working. It was slow but it works. Seemed to be delayed a few seconds. Today I was using the BH and could only do one function at a time with it. The fluids are full. And help would be appreciated. Thanks
 

beckmurph

Member

Equipment
Kubota LX2610TLB/Woods finish mower/woods rotary cutter/
Aug 23, 2012
183
19
18
catlettsburg, ky
I have a B2650 with a BH 77 backhoe. A while back I post I was having problems with my 3 PH raising. I cleaned the quick connects and everything started working. It was slow but it works. Seemed to be delayed a few seconds. Today I was using the BH and could only do one function at a time with it. The fluids are full. And help would be appreciated. Thanks
Is your position control lever all the way down?
 

kubotafreak

Active member

Equipment
GRAND l6060, L3560, B6100, gr2100, tg 1860, g1800, g1900, g2160
Sep 20, 2018
659
193
43
Arkansas, US
Sounds like you may have a bad coupler. Does the loader work fine?
 

kubotafreak

Active member

Equipment
GRAND l6060, L3560, B6100, gr2100, tg 1860, g1800, g1900, g2160
Sep 20, 2018
659
193
43
Arkansas, US
You mind posting a picture of the coupler? Has the male end poppet been hammered on?
 

beckmurph

Member

Equipment
Kubota LX2610TLB/Woods finish mower/woods rotary cutter/
Aug 23, 2012
183
19
18
catlettsburg, ky
Yes and a delay in the action
To me, that would indicate a hydraulic quick connect not fully seated.

Someone mentioned a stick hitting a coupling in answer to one of your posts.
I had a similar problem on a B2620.
Running rotary cutter in thick brush.
Stick half unlocked the fitting for the backhoe return line. Thought I had broken the hydraulics.
Found that fitting, reattached it and all worked well.
Hope you find your problem.
 

kcs

Member

Equipment
Kubota B2650
Jan 9, 2021
62
8
8
Virginia
To me, that would indicate a hydraulic quick connect not fully seated.

Someone mentioned a stick hitting a coupling in answer to one of your posts.
I had a similar problem on a B2620.
Running rotary cutter in thick brush.
Stick half unlocked the fitting for the backhoe return line. Thought I had broken the hydraulics.
Found that fitting, reattached it and all worked well.
Hope you find your problem.
 

kcs

Member

Equipment
Kubota B2650
Jan 9, 2021
62
8
8
Virginia
Yeah me too. I’ve check all the fittings. Maybe I’ll take them off clean them and reconnect. Thanks for all the help I appreciate it